Framgångsrik produktutveckling

Vi håller alltid det vi lovar och vi lovar aldrig för mycket. Dalelven är ett produktutvecklingsföretag med hjärtat i Dalarna och med hela Sverige som arbetsfält. Vi har kompetens inom mekanik, elektronik, programmering, prototypframtagning och design. Vi har även en egen verkstad och ett testcenter, där vi ser till att produkterna som vi utvecklar optimeras. Vi erbjuder även serietillverkning.

Vi är närmare 30 självgående och prestigelösa konsulter med lång erfarenhet av att utveckla produkter för industri- och konsumentmarknaden. Vi ser styrkan av att jobba i team och därför tar vi hem projekten och jobbar med dem inhouse. Naturligtvis finns vi på plats hos våra uppdragsgivare så mycket som behövs.

För oss är kundens affär alltid i fokus och vi har god inlevelseförmåga i kundens problemställning, mycket tack vare vår erfarenhet från så många branscher. Vi är transparenta om problem uppstår och känner ansvar för att lösa uppgifter rationellt och effektivt. Vi har tentaklerna ute och trendbevakar så att vi alltid kan erbjuda de smartaste lösningarna.

Vi är tillräckligt stora för att kunna ta stora uppdrag och ändå små nog att vara personliga och flexibla. Våra arbetssätt bygger på hur du vill ha det.

Då samtliga delägare är aktiva i bolaget är det alltid korta beslutsvägar och viktiga verksamhetsbeslut kan fattas på kort varsel. Bolaget är kollektivanslutet till tekniktjänsteavtalet.

På Dalelvens webbsida använder vi oss av cookies, genom att fortsätta använda vår webbsida så godkänner du detta.