Dalelven Produktutvecklare årets företagare i Borlänge

åretsföretagar2

Fredagen den 5 maj, deltog Dalelven Produktutveckling på #intevilkenföretagardagsomhelst, en dag för företag från Borlänge, som arrangerades av Näringslivskontoret Borlänge och Klimatneutrala Borlänge 2030.

Allt avslutades med att Anders Slott, Mathias Bergqvist och Kjell Grundström från Företagarna Borlänge delade ut pris till Dalelven Produktutveckling som årets företagare i Borlänge med följande motivering:

”Vinnaren gör en extremt genomtänkt strategisk resa med organisk tillväxt. Med rötterna i Dalarna och en medveten lokalt och regionalt förankrad rekryteringsfilosofi bygger företaget en avundsvärd stabilitet.”

Det var en glad och överraskad Per Möller fick ta emot priset på scen.
– Stort tack! Det är alla fantastiska kollegor hos oss som ligger bakom Dalelvens framgångar, säger Per och fortsätter:

– Vi tycker att det är riktigt kul att uppmärksammas lokalt i Borlänge. Trots att vi utvecklar produkter till kunder i hela Sverige, varav flera som säljer sina produkter på en globalmarknad, så är vi ganska okända i Borlänge. Så stort tack till Företagarna Borlänge, det betyder mycket för oss!

Årets Företagare delas ut årligen av  Företagarna. Det är en av Sveriges mest prestigefyllda utmärkelser för företagare och finns på lokal, regional och nationell nivå.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skrolla till toppen
På Dalelvens webbsida använder vi oss av cookies, genom att fortsätta använda vår webbsida så godkänner du detta.