Vår nya elektronikingenjör

Rickard Hedlund

Vi vill välkomna Rickard Hedlund som börjat hos oss och intagit rollen som elektronikingenjör. Han har studerat elektronikdesign på Linköpings Universitet och därefter arbetat på Saab som systemingenjör vid utvecklingssimulatorer för JAS 39 Gripen.

För att ni ska få en liten bättre uppfattning om vem Rickard är och vad han kommer kunna bidra hos oss, så ställde vi några frågor till honom.

Hur känns första dagen här på Dalelven?

 –  Det känns bra! För mig som har jobbat på ett större företag så är det väldigt spännande att komma till ett mindre. Jag ser verkligen fram emot att få börja sätta mig in i verksamheten och att lära känna mina kollegor. Min första dag bjöd på många glada miner. Jag känner mig väldigt välkomnad och tror att jag kommer att passa in bra i gruppen.

Vilka tidigare erfarenheter tror du att du kommer få användning av hos oss?

 –  Jag är hyfsad på att reflektera och dra lärdom av både mina och andras idéer, vilket jag tror kan ge en spännande dynamik när kombinationen systemtänk och produktutveckling får ställas jämte varandra. Utöver det så har jag blandad erfarenhet utav både forskningsprojekt och byggindustrin, vilket kanske kan ge en snilleblixt i ett passande (eller opassande) läge!

Till sist, hur ser du framåt på tiden här på Dalelven?

 –  Jag hoppas att snabbt kunna sätta mig in i arbetsuppgifterna och bli en god resurs på arbetsplatsen. Utanför själva arbetet så hoppas jag kunna sprida en god moral och en stor portion glädje till mina arbetskamrater.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skrolla till toppen
På Dalelvens webbsida använder vi oss av cookies, genom att fortsätta använda vår webbsida så godkänner du detta.