Välkommen David!

David-Lindfeldt-kontor

David Lindfeldt har nu gjort sin första vecka som mekanikkonstruktör hos oss på Dalelven Produktutveckling. David är 30 år och bor i Borlänge. Han kommer närmast från Dekra Industrial och är utbildad högskoleingenjör inom maskinteknik med inriktning produktutveckling och konstruktion. Under sin utbildning gjorde David praktik hos oss på Dalelven. För oss var det en självklarhet att erbjuda David en anställning. Han har redan visat vad han kan och att han passar bra in hos oss. 

Välkommen till Dalelven. Vi börjar med en klassisk fråga. Hur känns det?

Tack, det känns riktigt bra. Det är mycket att sätta sig in i men det är roligt att vara i gång.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Dalelven Produktutveckling?

För att jag vill jobba med produktutveckling. Det passar mig bra. Det kräver både struktur och kreativitet. Eftersom jag tidigare har gjort praktik på Dalelven så vet jag att jag kommer trivas med både företaget och kollegorna. Därför var det naturligt att jag sökte mig hit när möjligheten dök upp.

Vad har du för förväntningar på ditt nya jobb som Mekanikkonstruktör?

Framför allt att jag ska utvecklas, få mer kunskap och erfarenhet. Många andra konsultbolag inom produktutveckling, hyr ut resurser på plats men här jobbar vi inhouse tillsammans i team. Det betyder att jag får jobba med flera olika kunder och projekt. Jag kan också ta del av mina kollegors kunskap och erfarenhet, vilket känns utvecklande för mig personligen. Sen har vi ett prototyp- och testcenter, där vi kan testa nya lösningar och idéer, det ska bli spännande att kliva in där för att testa min första prototyp tillsammans med våra prototyptekniker.

Vad har du fått för intryck den första veckan hos oss?

Det är ett öppet klimat med trevliga och kunniga kollegor. Det här kommer bli bra!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
På Dalelvens webbsida använder vi oss av cookies, genom att fortsätta använda vår webbsida så godkänner du detta.