Jonathan är vår nya mjukvaruutvecklare!

Jonthan Ekström

Tisdagen den 1:a juni gjorde Jonathan Ekström sin första dag hos oss på Dalelven Produktutveckling. Jonathan är anställd som mjukvaruutvecklare. Han bor i Borlänge och har studerat datateknik med inriktning mjukvaruutveckling.

Nu har du arbetat på Dalelven i en vecka, hur känns det så här långt?

– Jag tycker att jag kommit in i det bra, jag är redan i gång med mitt första uppdrag. Det är såklart mycket nytt och en hel del att sätta sig in i så här i början men det känns bara roligt.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Dalelven?

– De flesta med min utbildning i Falu-Borlänge området hamnar i regel på någon av IT-konsultbolagen med externa uppdrag hos de stora myndigheterna i Borlänge. Jag sökte något annat, och Dalelven passade perfekt. Vi sitter vi inte på plats hos kund utan arbetar tillsammans på Dalelvens kontor. Sen har jag ett stort intresse av mjukvaruutveckling för inbyggda system. Här får jag chans att arbeta med det och med en variation av både projekt och kunder.    

Vad har du fått för intryck av Dalelven under den första veckan hos oss?

– Bara positiva intryck, ett bra och jordnära företag med trevliga och kunniga kollegor. Sen är det häftigt att Dalelven har sådan stor variation av kunder, allt från små startups till världsledande företag med miljardomsättning. Dalelven arbetar med produktutveckling för produkter som jag själv stöter på utanför jobbet. Det är kul att vara en del av det.

Välkommen Jonathan!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
På Dalelvens webbsida använder vi oss av cookies, genom att fortsätta använda vår webbsida så godkänner du detta.