Talang inom grafisk design?

dalelven-3

Vi på Dalelven söker nu en ny medarbetare inom grafisk design.

Som konsult på Dalelven kommer du att vara en del i ett modernt företag med både nationella och internationella kunder och kontakter. Som grafisk designer hos oss kommer du främst jobba med manualer, tryckmaterial och liknande arbetsuppgifter i tätt samarbete med våra konstruktörer och industridesigners. Våra kunder förväntar sig alltid produkter i världsklass och därför bedrivs våra projekt in house. Tjänsten innebär att du och din projektledare har nära kontakt med kunden och vi förväntar oss att du är drivande och konsultativ i kundmötet.

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med tryckmaterial, manualer och bilder. Som person är du driven och har känsla för form och design. Vidare är du strukturerad och bekväm med att både arbeta enskilt och i grupp. Arbetet kräver goda kunskaper i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper som vi värdesätter högt för tjänsten är noggrannhet, kreativitet och att du bidrar med ett positivt synsätt inom gruppen. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett bolag där både vi och våra kunder tror på framtiden. Tillsammans utvecklas vi och det gäller också din egen roll utifrån dina önskemål och intressen. Känner du igen dig så ser vi fram emot din ansökan.

Ytterligare information lämnas av VD Allan Salåker, tel: 070-533 10 00

Skicka in din ansökan på info@dalelven.com

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn