Programmerare sökes

Bild_svartvit

Innovativa lösningar och uppkopplade produkter har blivit en specialitet hos oss på Dalelven. Vi jobbar intensivt med trådlös radio, IoT plattformar och olika sensortekniker. Att få göra det tillsammans med världsledande företag och de främsta varumärkena gör jobbet minst sagt stimulerande.

Som programmerare hos oss på Dalelven kommer du att arbeta med hårdvarunära programmering mot mikroprocessorer, IoT plattformar och strömsnåla sensorer. Utvecklingen sker oftast i C, C++ och C#.

Om du uppskattar att få utveckla innovativa produkter, samtidigt som du kan bo och jobba så att du har tid för familj, nära till friluftsliv och storstaden två timmar bort, kommer du nog att trivas hos oss.

Din profil

Har du rätt personlighet och driv så kan vi erbjuda dig möjligheten att utvecklas och växa inom ett innovativt och drivet företag.

Det här vill vi gärna vet om dig:

  • Din bakgrund och erfarenheter kring hårdvarunära programmering, system och databasutveckling, och erfarenhet kring plattformar som Azure, AWS etc.
  • Vilka är dina främsta kompetenser inom programmering
  • Dina ambitioner och drömmar om framtiden

Bra att veta om oss:

  • Mekanik, elektronik, programmering, prototypframtagning och design är vår styrka.
  • Vi jobbar i team inhouse, men alla kompetenser under ett och samma tak
  • Vi har en egen prototypverkstad.
  • Privatägt, med alla delägare aktiva i företaget

I denna process samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Urval sker löpande så ansök redan idag via https://clockworkpersonal.se/annons/6790/ dock senast 2020-05-20. Ytterligare information lämnas av VD Allan Salåker, tel: 070-533 10 00 eller rekryteringskonsult Anders Hultgren, tel: 073-351 27 01.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn