Mekanikkonstruktörer sökes

mjukvara1

Om oss:
Dalelven Produktutveckling AB är ett professionellt produktutvecklingsföretag! Här på Dalelven har vi utvecklat många framgångsrika produkter åt världsledande företag. Den samlade kompetensen inom mekanik, elektronik, programmering, prototypframtagning och design är vår styrka. Dalelvens kunder är världsledande företag med höga krav på innovativa produkter. Vi växer och får fler förtroendefulla och utmanande projekt, mycket tack vare våra kompetenta och uppskattade medarbetare. Vi behöver bli fler och söker Mekanikingenjörer till vårt kontor i Borlänge. Vi söker dig som brinner för att utveckla nya produkter och vill vara med och skapa framtiden med oss på Dalelven.

Dina arbetsuppgifter
Som konsult på Dalelven kommer du att vara en del i ett modernt företag med både nationella och internationella kunder och kontakter. Du får jobba i utvecklingsteam komponerade av olika kompetenser beroende på uppdrag. Våra kunder förväntar sig alltid produkter i världsklass och därför drivs våra projekt in house. Tjänsten innebär att du och din projektledare har nära kontakt med kunden och vi förväntar oss att du är drivande och konsultativ i kundmötet.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med produktkonstruktion. Det är meriterande om du har arbetat med ytmodellering samt krav på att du jobbat med något 3D-system gärna SolidWorks. Som person är du driven och har känsla för form och design. Vidare är du strukturerad och bekväm med att både arbeta enskilt samt i grupp. Arbetet kräver goda kunskaper i både svenska och engelska.

Du brinner för teknik och har en naturlig känsla för mekanik samt en förmåga att på ett enkelt sätt kommunicera och samarbeta med din omgivning. Personliga egenskaper som vi värdesätter högt för tjänsten är noggrannhet, kreativitet och att du bidrar med ett positivt synsätt. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett bolag där både vi och våra kunder tror på framtiden. Tillsammans utvecklas vi och det gäller också din egen roll utifrån dina önskemål och intresseområden. Känner du igen dig så ser vi fram emot din ansökan.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Urval sker löpande så ansök redan idag via www.clockworkpersonal.se dock senast 2019-07-31. Ytterligare information lämnas av VD Allan Salåker, tel: 070-533 10 00 eller Rekryteringskonsult Anders Hultgren, tel: 073-351 27 01.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn