Elektronikingenjör sökes

dalelven-14

Uppkopplade produkter och avancerade styrsystem

Innovativa lösningar och uppkopplade produkter har blivit en specialitet hos oss på Dalelven. Vi jobbar intensivt med trådlös radio, IoT plattformar och olika sensortekniker. Att få göra det tillsammans med världsledande företag och de främsta varumärkena gör jobbet minst sagt stimulerande. Och dessutom med Borlänge som bas.

Om du uppskattar att få utveckla produkter som kanske förändrar världen, samtidigt som du kan bo och jobba så att du har tid för familj, nära till friluftsliv och storstaden två timmar bort, kommer du nog att trivas hos oss.

Vill du vara med och utveckla företaget tillsammans med ett härligt gäng, så får du gärna höra av dig.

Vi ser även positivt på nyutexaminerade och juniora konstruktörer som vill utvecklas och ta nästa steg i karriären. Har du bara rätt personlighet och driv så kan vi erbjuda dig möjligheten att utvecklas och växa inom ett innovativt och drivet företag.

Det här vill vi gärna veta om dig:

  • Din bakgrund och erfarenheter kring analog och digital elektronikkonstruktion, mönsterkortslayout samt eventuell hårdvarunära programmering.
  • Vilka är dina främsta kompetenser inom elektronikkonstruktion
  • Dina ambitioner och drömmar om framtiden

Bra att veta om oss:

  • Mekanik, elektronik, programmering, prototypframtagning och design är vår styrka.
  • Vi jobbar i team inhouse, men alla kompetenser under ett och samma tak
  • Vi har en egen prototypverkstad.
  • Privatägt, med alla delägare aktiva i företaget

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Urval sker löpande så ansök redan idag via https://clockworkpersonal.se/annons/6628/ dock senast 2020-03-25. Ytterligare information lämnas av VD Allan Salåker, tel: 070-533 10 00 eller rekryteringskonsult Anders Hultgren, tel: 073-351 27 01.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn